Pages

Sunday, February 22, 2015

Kad Skor A nak 'let go'

Dah hampir 4 tahun dah pegang kad ni. Sape2 yang berminat boleh la hubungi saya call/sms/whatsapp/telegrams 011-29930664.
Nak jual murah2 je. Semua ada 6 keping.





Wednesday, October 1, 2014

Jana duit guna telefon

Semua kita sekarang guna telefon pintar. betul tak? Berapa sebulan kita belanjakan untuk membeli reload? Berapa pulangan yang kita dapat hasil reload kita bulanan?

Kini ada pakej yang boleh menjana duit dari telefon.

Guna & Jana Berganda
Senang, lumayan dan berterusan.

Jom Guna Simkad Clixster
& Daftar Pakej Ameen
  1. panggilan percuma [clixster - clixster]
  2. mobile internet terendah dipasaran [1GB hanya RM17 /bulanan]
  3. Pelan Perlindungan Insuran PERCUMA RM 100 000 [jika daftar program ameen]
  4. syarikat bayar paling rendah RM2.00 bagi setiap orang yang berdaftar di bawah anda.
sms/whatsapp: 011-29930664 untuk dapatkan sim anda.
guna nombor lama pun boleh.






Ketahui bagaimana telefon anda dapat jana duit


Jangan tunggu lama. Jadi orang terawal untuk mendapat lebih banyak manfaat dan menjana lebih duit
call/sms/whatsapp: 011-29930664 [zaharuddin]
untuk lebih info

Wednesday, July 2, 2014

Promosi Julai- vivix

salam semua

slmt menyambut ramadhan al mubarak..

bulan mulia n bulan yang menarik bagi semua umat islam..
untuk bulan ini sahaja shaklee menawarkan promosi untuk vivix

beli 6 dapat percuma 1....
tgu apa lagi..cepat dapatkan vivix sekarang!!!!!!!!!

kebaikan vivix:

1.anti aging/anti penuaan

2.mencegah sebarang penyakit
3.merawat sebarang kanser/kencing manis/darah tinggi n etc..


dan byk lagi kebaikan vivix blh call/wasap 011-29930665 utk keterangan lanjut
beli 2 botol vivix, secara automatic anda akan jadi ahli Shaklee secara percuma..
cepat dapatkannya segera selagi stok masih ada...

promosi bermula dari 1 july 2014 sehingga 31 july 2014...
call/wasap 011-29930665 sekarang untuk tempahan sementara masih murah dan stok ada..

Monday, June 23, 2014


Alhamdulillah...Tak lama lagi dah nak puasa..
so sape2 nk dptkn suplement utk tmbh tenaga blh la pm sy ye or wasap 011-29930665...

utk bln puasa ni kami sediakn combo pakej spt berikut:
1)performance drink
2)performance drink + esp
3)performance drink + meal shakes
4)performance drink+ esp + meal shakes

insyaallah bln puasa nanti kita lbh bertenaga,sihat n ctk berseri2

Order sekarang sms/call/whatsapp segera 011-29930665. Terima kasih kerana berurusan dengan kami.

Thursday, June 12, 2014

Promosi bulan Jun

Alhamdulillah, dan terima kasih kepada mereka yang telah berurusan dengan kami. Promosi untuk bulan ini ialah Vita e Complex. So, order sekarang dengan pembelian 6 Vita e Complex anda akan dapat 1 percuma.



kenapa mesti ambil vita e shaklee???

-membekalkan vita e n selenium semulajadi
-mengandungi antioksida yg kuat bg melindungi dr kerosakan oksidatif sel n kerosakan kelembapan kulit,mengandungi kulit dr sinaran lembayung

vita e shaklee mempunyai kebaikan spt berikut:
-menguat/membersih/mencantikkan kulit n salur darah
-memelihara salur darah yg sihat
-memelihara fungsi prostat

kajian menunjukkan vita e & selenium dpt meningkatkan motoliti/pergerakan sperm
siapa yg perlukan vita e shaklee??
-lelaki
-wanita
-remaja
-warga tua
-pesakit jantung n etc
dptkn skrg bli 6 percuma 1..

Order sekarang sms/call/whatsapp segera 011-29930665. Terima kasih kerana berurusan dengan kami.

Monday, May 19, 2014

Jangan lupa PROMOSI MEAL SHAKE bulan ini

Apa kelebihan Meal Shakes?




A delicious, nutritious, convenient meal the whole family will love:
•    A nutritious instant breakfast
•    A delicious, inexpensive meal in a hurry
•    An instant meal for athletes
•    A delectable snack any time of day
•    An ideal meal low in cholesterol, fat and sodium.

Shaklee Meal Shakes is a source of protein with added vitamins and minerals. It provides balanced proportions of each of the nine amino acids that are essential for your body, and therefore must be present in the diet for proper growth and maintenance.  In fact, Shaklee Meal Shakes contains all the amino acids naturally present in protein including the essential and non-essential amino acids

Order sekarang sms/call/whatsapp segera 011-29930665 untuk ketahui lebih lanjut. Terima kasih kerana berurusan dengan kami.